Özdemir fitnecilere seslendi, "Yanlışa yanlış diyemeyenler...

Özdemir fitnecilere seslendi, "Yanlışa yanlış diyemeyenler biz teşkilatçılık öğretmesin"

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir parti içerisine nifak sokmak isteyen fitnecilere seslendi. Özdemir,” Bizler Ülkücü ülkücünün eksiğini gece karanlığı gibi örtmelidir diye öğrendik. Size bu yol yöntemleri kim öğretti bilmiyorum ama kitabı bir daha okuyun. Hodri meydan sorunu olan çözüm makamını, istişare yerini biliyor, buyursun gelsin ”dedi.

Editor: Haber Editörü
24 Ağustos 2021 - 15:29 - Güncelleme: 24 Ağustos 2021 - 15:33

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Bölgede her kesim tarafından destek gören ve sevilen MHP Gebze’nin yeni İlçe Başkanı Bülent Özdemir parti içerisine fitne sokmak isteyenlere yönelik verdi, veriştirdi.

İşte Başkan Özdemir’in kendisine ait sosyal medya paylaşımı;

Dava arkadaşlarımdan beni mazur görmelerini rica ediyorum. Gördüğüm lüzum üzerine eski teşkilat kafası bitti. Ağalar İnanmaktan ve samimiyetten uzak olarak Lider, doktorun, teşkilat deyip te demagoji yapıp en çokta bu üçlü sac ayağı geleneğimize zarar verenler, gördükleri yanlışa yanlış diyemeyenler, bize teşkilatçılık öğretmesin. Kimin geldiğini gittiğini takip edeceklerine şapkayı önlerine koyup düşünsünler. Nerde yanlış yaptık, bizim sizler ile vakit kaybedecek ne zamanımız ne lüksümüz var.

Ülkücü rölü yapanlardan alacak dersimiz ise hiç yok. Bu teşkilat kısır döngüleri bıraktı. Bizans hastalıklarından kurtuldu, teşkilatımız yürümeyecek koşacak, Biz fitneden uzak, milletin, özelikle gençlerimizin yanında olacağız. Üç beş dedikoducu şaklaban bizi santim etkileyemez. Sosyal medyada engelleyip, liseli ergenler gibi ancak sosyal medyadan ibaret olan bilgi becerinizle,  yazmaya çizmeye devam edersiniz. Abilerinizde beğenir sizi gururlandırır, yazık çok yazık sizlere.

Bizler Ülkücü ülkücünün eksiğini gece karanlığı gibi örtmelidir diye öğrendik. Size bu yol yöntemleri kim öğretti bilmiyorum ama kitabı bir daha okuyun. Hodri meydan sorunu olan çözüm makamını, istişare yerini biliyor, buyursun gelsin. İsim vermeden erkeklik yaptığınız o küçük sanal dünyanızdan çıkmanızı bekleyeceğim. Biz işinde gücünde ailesinde ve verilen görevi en iyi şekilde yapma sevdasındayız ya destek verecek, yâda esaminiz dahi okunmayacak, nereye kadar bu alçakça tavır bıkmadınız mı, sizi de ilk ve son muhatap alışım bilesiniz. Efendiliği zayıflıkla karıştırmayın, kimsenin izzeti şerefi ve haysiyeti ile artık oynamayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x