Oğluna kıyak yapan Ali Sağlık istifa edecek mi?

Oğluna kıyak yapan Ali Sağlık istifa edecek mi?

İSU Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Sağlık'ın oğlu Oğuz Sağlık'a yaptığı kıyak sonrasında istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Editor: Haber Editörü
29 Mayıs 2021 - 19:27 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 19:39

BİZMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri dün  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Sağlık, oğlu Oğuz Sağlık'ı Kandıra Belediyesi’nde işe sokarak önce memuriyet hakkı kazandırdı ardından ise İSU’da ihale ve satın alma biriminde memur olarak göreve başlattığını gündeme taşıdı.

BÜYÜKAKIN'DAN TEPKİ GELDİ!

CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir'in iddialarına karşılık İSU Genel Müdürü Ali Sağlık yaşananları doğrulamış,konuyla ilişkin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise,"Hukuken baktığınız zaman bir şey yok. Keşke sayın meclis üyesine bunda ne var ki diyebilseydim. Ama maalesef diyemiyorum. Benim tasvip etmeyeceğim şeyler. Yazıklar olsun. Konuyu ayrıca değerlendireceğiz”ifadelerine yer verdi.

İSTİFA EDECEK Mİ?

Yaşanan bu olay Kocaeli'nde tepkilere neden olurken,(İSU) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Sağlık'ın istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x