O mesaja Ali Güney’den tepki

O mesaja Ali Güney’den tepki

İzmit Belediyesi bu sabah bütün İzmit’e kısa mesajla Gölkay Park’a yapılacak kafelerin tanıtım programını duyurdu. Ancak mesajda yazılan ifadeler vatandaşları adeta şaşkına çevirdi. “Gölkay Park birilerinin elinde heba oldu” diyen mesaja bir tepki de AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’den geldi.

Editor: Haber Editörü
14 Ekim 2021 - 12:37

İzmit Belediyesi, iki yıldır ihmal ettiği ve çürümeye terk ettiği Gölkay Parkı sonunda hatırladı. Bölgede çürüyen tesislerin yerine yeniden kafeler yapılacağı duyuruldu. Ancak sabah saatlerinde İzmit Belediyesi’nin herkese gönderdiği kısa mesajdaki ifadeler pekçok kişiyi şaşkına çevirdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, açıkça kendi ihmalleri yüzünden çürüyen tesislerin “Birilerinin elinde heba olduğunu” ileri sürdü. Kendilerini de Gölkay Park’ın kurtarıcısı olarak ilan etti. Bu mesaja bir tepki de AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’den geldi. Güney, İzmitlilerin aklıyla alay etmeyi sürdürdüklerini belirterek, Hürriyet ve ekibine şöyle dedi:

İZMİT’İ BU ZİNİYETTEN KURTARMAK GEREKİR

“İzmit, her sabah yeni bir algı operasyonuna, yeni bir yalana uyanıyor maalesef..
Gölkaypark’ı çürümeye terk ettiniz diye anlatmaktan dilimizde tüy bitti.
Ama bu sabah vatandaşın cebinden çıkan parayla İzmit’in tamamına atılan kısa mesajda, “Birilerinin elinde heba edilen Gölkay Parkı kurtarıyoruz”. denilmiş.
(!!!)
Gölkaypark’ı göreve geldiğinizden beri görmezden gelip, çürüten sizsiniz.
Milyonluk tesisi çöpe çevirdiniz.
Şimdi iki teras kafe yapıp vaziyeti kurtarmaya çalışacaksınız ama yine yalan söylemeden, dalga geçmeden duramıyorsunuz.
İzmit’i asıl bu insanın aklıyla sürekli alay eden, küçümseyen zihniyetten kurtarmak gerekir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x