Nokta medya açıldı

Nokta medya açıldı

Marmara Bölgesinde basın sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Nokta Medya’nın açılış töreni görkemli bir organizasyon ile gerçekleşti

Editor: Haber Editörü
17 Ocak 2023 - 13:09



Bugüne kadar kentimizde birçok yatırımı bulunan iş insanı Cezmi Çiçek’in, “son işim” diye nitelendirdiği Nokta Medya, 16 Ocak Basın Onur Günü’nde gerçekleştirilen görkemli bir açılışla yayın hayatına resmen başladı. Bünyesinde Nokta Gazetesi, Nokta TV, Yazılım Reklam ve Pazarlama Ajansı bulunan Nokta Medya’nın açılışına İş ve siyaset dünyasından birçok isim akın etti.

YOĞUN KATILIM
Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Sami Çakır, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Genç Parti Kocaeli İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Harun Yıldızlı, AK Parti eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, BARO eski Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Büyükşehir Belediyesi CHP grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, KOTO Başkanı Necmi Bulut, KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Ayşe Engin Arısoy, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Aysel Baladın, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, İMEAK DTO Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Can Özgülenç ile Meclis Üyesi Cihangir Kartay, Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Emel Baştürk, Kocaeli Çukurovalılar Dernek Başkanı Erdoğan Davut, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

“BURASI EN İYİ OLACAK”
Açılış töreninin ilk konuşmasını Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hüdaverdi Cezmi Çiçek gerçekleştirdi. Bütün sevdiği insanların bir arada olduğunu ifade eden Cezmi Çiçek, “Ben her zaman yaptığım işlerden en iyisini yapmaya çalışan biriyim. İyi bir iş yaptığıma inanıyorum. İnşallah burası en iyisi olacak. 36 gazeteci arkadaşım ile bir yola çıktık. Allah utandırmasın” diyerek bütün katılımcılara teşekkür etti.

“NOKTA AİLESİNİN GÜZELLİKLER GETİRMESİNİ DİLİYORUM”
Daha sonra söz alan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli’nin her açıdan modern bir şehir olduğunu ifade ederek, “Dünyanın en güzel kaderine ve coğrafyasına sahibiz. Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Cezmi Abim bugün Kocaeli’de medya sektöründe önemli bir adım attı. Çıktığı yolda başarılar diliyorum. Nokta ailesinin güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

“KATKILARINIZ FAYDA GETİRECEK”
Bir diğer Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, oluşturulan güzel yapı tebriklerini ileterek, “Güzel bir mekan. Basın onur gününde Kocaeli’ye katkılar sağlayacağına inandığını için buradayız. Cezmi Beye de ekibine de başarılar diliyorum. Yakında bir seçim sürecine gidiyoruz. Katkılarınızın fayda getireceğine inanıyorum. Bereketli olmasını diliyorum. Yapacağınız her hizmette ülkemize sağlayacağınız katkıda yanınızda olacağız. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ BİR MEDYA KURULUŞU”
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise, “Bugün Başiskele’de çok önemli bir medya grubunun açılışını yapacağız. Bu yatırımı ilçemize gerçekleştiği için Cezmi Bey’e teşekkür ederim. Başiskele yükselen bir yıldız, bir medya kuruluşunun burada olması çok değerli. Bu tesisin kurucularına ve çalışanlarına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“BASININ GÜCÜ ARTMIŞ OLDU”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt yaptığı konuşmada, “Bugün Basın Onur Günü. Böyle bir günde Nokta Medya Yayın Grubunun açılışı önemli. Böylesine önemli bir yatırımı ilçemize kazandırdığı için ekibe şükranlarımı sunuyorum. Nokta Medya ile birlikte basınımızın gücü artmış oldu. İnanıyorum çalışanlarımız yöneticilerimiz vatandaşın haber alması anlamında önemli çalışmalar yapacaktır” dedi.

“NOKTA”
Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi, eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum” dedikten sonra sözlerini “nokta” diyerek sonlandırdı. İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca ise, “Böyle kıymetli bir Medya Organının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini “nokta” kelimesi ile sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x