MHP Kocaeli’nde Yunus Emre Kurt göreve başladı!

MHP Kocaeli'nde Yunus Emre Kurt göreve başladı!

MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atan Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, okunan duaların ardından parti önünde kurban kestirdi.

Editor: Haber Editörü
29 Temmuz 2021 - 14:54 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 14:57

MHP Kocaeli İl Eski Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da desteklediği Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt il başkanı olarak atandı. 26 Temmuz Pazartesi günü görevi kendisine tebliğ edilen Kurt bugün il binasına gelerek görevinin başına geçti.

Parti binası önünde düzenlenen törene MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Özhan Kurt, MHP Kocaeli İl Yöneticisi Sami Acıkök, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, MHP Kocaeli eski İl Başkanı Celalettin Yaylak, MHP Kocaeli Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse, Ülkü Ocakları Kocaeli eski İl Başkanı Melikşah Taşkın ve çok sayıda ülkücü katıldı.


DAVA HAREKETİ

Törende sözü alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı şu sözleri kaydetti: “Kocaeli’de yepyeni bir sayfa açılıyor. Türk dünyasının lideri Devlet Bahçeli tarafından atanmıştır. Tertemiz pırıl pırıl bir arkadaşımızdır. MHP’yi anlatmaya gerek yok bu bir dava hareketi biz diğer partilere benzemeyiz. Arkadaşlarımız büyük fedakarlıklarla yapıyor bu görevi.


MHP KOCAELİ’DE ŞAHA KALKACAK

Görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ama MHP’de yeni bir sayfa açılmıştır artık. Küskünlerin biteceği bir sayfa açılacak. MHP Kocaeli’de şaha kalkacaktır hiçbir ayrım olmadan kavga gürültü olmadan bu süreç devam edecek. Devlet Bahçeli olmak üzere Semih Yalçın’a ve tüm MHP ailesine teşekkür ediyorum. İlk defa Kocaeli tarihinde Ülkü ocakları başkanı il başkanlığına atandı bu bizim ayrıca gurur kaynağımız. Türkiye’nin en genç il başkanı. Genç diye eleştirenler oldu arkadaşlar Milletvekili seçim yaşını 18’e indirdik. Biz de yardımcı olacağız kendisine.


ÜÇ HİLALİ ŞEREFLE DALGALANDIRIRIZ

Sancaklı ardından konuşan Kurt ise şunları söyledi: “Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından MHP İl Başkanı olarak görevlendirildim. Partimize ocağımıza hayırlı olsun. Yolumuzun uzun ve çetin olduğunun farkındayım. Allah’ın izniyle her işi başarırız gönülleri kazanırız. Kocaeli’de  üç hilali şerefle dalgalandırırız.

ZAFER 2023’TE

Bizim davamız lider, doktrin ve teşkilata dayalıdır. Teşkilat buradadır, doktrin 9 ışıktır, liderimiz de Devlet Bahçeli’dir. Bizim bu göreve layık görülmemiz çok önemlidir ama bir zafer değildir. Biz zaferi 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakına verdiğimiz destekle yaşayacağız.


HERKESE GÖSTERECEĞİM

İsmini taşıdığım Yunus Emre gibi ben kavgaya değil gönüller yapmaya geldim. Gözü partimizde olan tüm ülküdaşlarımızı çay içmeye davet ediyorum. Biz geçmişi geride bırakıp önümüze bakacağız. Enerjimizi içimize değil dışımıza harcayacağız. Ülkü Ocaklı il başkanı nasıl olunur herkese göstereceğim.” Kurt’un konuşmasının ardından Ülkücü yemini edildi ve kurban kesildi. Kurt resmen göreve başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x