MHP Kocaeli’nde 12 İlçe başkanı bir araya geldi!

MHP Kocaeli'nde 12 İlçe başkanı bir araya geldi!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, geçtiğimiz gün 12 ilçe başkanıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Editor: Haber Editörü
30 Ocak 2023 - 11:29

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İl Başkan Vekili Yaşar Arslan, İl Sekreteri Enes Emengen, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dursun Ali Furunci ve ilçe başkanları katılım gösterdi. MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ev sahipliğinde düzenlenen istişare programı, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'ın meşaleler eşliğinde karşılama töreniyle başladı.

"GÜVENİMİZ TAM"
İlçe istişare toplantısında 2023 genel seçimlerine MHP Teşkilatı olarak hazır olduklarını söyleyen Başkan Demirbaş, "MHP Kocaeli Teşkilatları tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu zamana kadar nasıl sahada çalışıyor, hane hane dolaşarak dokunmadığımız kalp kalmıyorsa aynı şekilde daha da güçlü bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. Genel seçimlere hazırız çünkü teşkilatımıza ve milletimize güvenimiz tam.

'ELBETTE OLUR BİRLİKTE OLUR'
Özverili çalışmaları, gece gündüz demeden Cumhur İttifakı için harcadıkları emekleri ve 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonu hedefine hızlı adımlarla kenetlenerek ulaşabilmek adına mücadelelerini sürdüren değerli başkanlarıma ve teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Liderimizin de söylediği gibi 'Elbette olur birlikte olur'. Aldığımız kararlar Kocaelimize hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x