MHP İzmit Muhtarlarla buluştu “Yardımcı personeli kim verirse...

MHP İzmit Muhtarlarla buluştu “Yardımcı personeli kim verirse onun yanında olun”

MHP İzmit İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltı etkinliğinde İzmit’teki muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, Muhtarlara yardımcı personeli kim verirse onun yanında olun dedi

Editor: Haber Editörü
30 Haziran 2021 - 12:00

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İzmit İlçe Teşkilatı bugün Antikkapı Restoranda İzmit’teki muhtarlar ile bir araya geldi. İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve yönetimi tarafından 102 muhtarın tek tek aranarak davet edildiği toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İl ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katılım sağladı.


“NASIL KATKI SAĞLARIZ ONUN PEŞİNDEYİZ”

Toplantıda ilk konuşmayı İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz gerçekleştirdi. Yalçınöz konuşmasında, “MHP olarak, mahallelerinize geldiğimizde bizlere kucak açtınız. Biz de bu sevgi ve saygı karşısında sizlere bu kahvaltıyı düzenledik. Siyasi beklenti olmaksızın hepinize teşekkür ediyorum. MHP 5 strateji 1 nokta belirledi. Bu programda gittiğimiz mahallelerde muhtarlar ile siyaset yapmıyoruz. Gittiğimiz her mahallede nasıl katkı sağlarız peşine düştük” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x