Dilovası’nda, bir karakol amirinin MHP ilçe binası önündeki bir etkinlikte, resmi kıyafeti ile “bozkurt” işareti yapmasına üzerine hakkında soruşturma başlatılmıştı. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"LİNÇ ETMEK HAKSIZLIKTIR"
"Bozkurt, Türklüğün bağımsızlık sembolüdür. Türk Dünyasının her yerinde kullanılan bir işareti Türk polisi yaptı diye onu linç etmek haksızlıktır.Şehit olan ve şehadet öncesinde bozkurt yapan polislerimiz için de mi soruşturma talep edeceksiniz? Ekteki videoda görülen Bozkurt işareti yapan binlerce şanlı Türk Polisini de mi karşınıza alacaksınız?
Devletimiz çok şükür ki güçlü bir devlettir. Türklüğün sembolü olan Bozkurt işaretini yapan polisini de ucuz siyasi tartışmalarınıza malzeme etmeyecek, polisine sahip çıkacaktır.
YORUMLAR