Medical Park Gebze Hastanesi bakın nasıl geri vites yaptı!

Medical Park Gebze Hastanesi bakın nasıl geri vites yaptı!

Gebze'de bulunan Özel Medical Park Hastanesi vatandaştan haksız yere aldığı ücreti şikayet edildikten sonra geri vites yaparak tıpış tıpış ödedi.

Editor: Haber Editörü
13 Eylül 2022 - 15:12 - Güncelleme: 13 Eylül 2022 - 15:19

Vatandaşı her geçen gün canından bezdiren parasıyla insanları mağdur eden özel hastanelerle ilgili şikâyetler bitmiyor. Bu yaşanan sağlık skandallarına Gebze’de bulunan Özel Medikal Park Hastanesi’de eklendi.

Haksız yere Gebzeli bir vatandaştan para talep eden hastane şikâyet edildikten sonra adeta geriş vites yaptı.

Geçtiğimiz hafta başından geçen olayları www.şikayetvar.com’dan paylaşan Emre adındaki vatandaş şu ifadelere yer verdi;

“Medical Park Gebze Hastanesi kanuna aykırı olarak haksız kazanç sağlıyor. 5510 sayılı kanunda yeni doğana verilen sağlık hizmetlerinden ücret alınamayacağı açık bir şekilde yazmasına rağmen, doğumun başka hastanede gerçekleşmiş olması sebebiyle 28 günü dolmamış bebekten 575 TL muayene ücreti aldılar. O anda mecbur bu tutarı verdik ancak gerekli tüm mercilere şikâyetimi oluşturacağım. Şimdilik buraya yazarak başlamak istedim.”

Yaşanan olay sonrası mağdur atandaş gerekli yerlere şikâyetini yaptı. Daha sonra hastane tarafından haksız talep edilen ücret iade edildi.

 Emre adındaki hasta yakının o paylaşımı;

“Ücret iadesi gerçekleşti, keşke şikâyet etmemizi beklemeden de aynı hassasiyeti gerçekleştirselerdi. Ancak, müdürlerine de ilettiğim gibi "bile bile bu ücreti almaya çalıştılar"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x