Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 81 ilde belirlenen yurtlarda gençlerin yaz aylarını etkin şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilecek projenin detaylarını açıkladı. Bakan MUharrem Kasapoğlu, 351 sayılı Yurt Hizmetleri Kanunu var. Yurt içi Üretici fiyat endeksi bu işin kanununda yer alan bir konu. Bir faiz uygulaması değil ana muhalefet partisi liderinin ifadesiyle. Gençlerimizi hiçbir zaman mağdur etmedik. Hizmet anlayışımızda gençlerimiz de hiçbir mağduriyete feda edilemeyecek kadar önemli. Yurt içi Üretici fiyat endeksi ile alakalı konuları detaylıca çalıştık.
'KYK KREDİSİ FAİZLERİ SİLİNECEK Mİ?'
Bakan Kasapoğlu, 'KYK kredisi faizleri silinecek mi?' sorusuna da yanıt verdi. Kasapoğlu, KYK kredisi faizleri ile ilgili çalışmanın yapıldığını, Kabine Toplantısı'nda bu konunun ele alınacağını ve açıklamanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını söyledi.
KYK KREDİSİ FAİZLERİ SİLİNECEK Mİ? BAKAN KASAPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ
Bakan Kasapoğlu,"KYK kredileri ile ilgili çalışmamız hazır. İlk Kabine Toplantısı'nda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kabine üyelerine sunacağız. Cumhurbaşkanımız, kararı açıklayacak." dedi.
YORUMLAR