Kuruçeşme Esnafından Güney’e Sıcak Karşılama

Kuruçeşme Esnafından Güney'e Sıcak Karşılama

Kuruçeşme bölge esnafını ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, esnafın tramvay konusunda ki fikirlerini dinledi. Bölge esnafı tramvayın Kuruçeşme'ye gelecek olmasından dolayı memnuniyetini belirtti.

Editor: Haber Editörü
25 Şubat 2021 - 11:39

Teşkilat programları kapsamında mahalleleri gezen Başkan Ali Güney, bugün Kuruçeşme bölgesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde tek tek esnafları gezen Başkan Güney, pandemi sürecinde göstermiş oldukları özveri ve duyarlılık için esnaflara teşekkür etti. Vatandaşlar tarafından samimiyetle karşılanan Güney, bölgede yapılması gereken hizmetleri yerinde inceleyerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

TRAMVAY MEMNUNİYETİ

Başkan Ali Güney’in ziyaretleri esnasında, Kuruçeşme tramvay hattının tamamlanmasıyla birlikte rahat bir nefes alacaklarını belirten vatandaşlar, memnuniyetlerini ifade ederek ulaşıma konfor getirecek dev projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. İzmit Otogarı’ndan Kuruçeşme’ye ulaşımın daha hızlı ve konforlu bir şekilde gerçekleşeceğini belirten Başkan Güney, tramvay hattının Kuruçeşme’ye uzamasının bölge esnafına da büyük fayda sağlayacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x