Kurt; "Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı...

Kurt; "Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı değildir"

MHP Kocaeli İl Başkanlığı, elektriğe gelen zamma tepki göstererek faturalarını ödemeyeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kandil gönderdi

Editor: Haber Editörü
11 Şubat 2022 - 14:22

Elektriğe gelen zammın ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim” şeklinde bir açıklama yaparak zamma tepkisini göstermişti.

BAHÇELİ TALİMAT VERDİ
Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden “Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” şeklinde bir açıklama yaparak tüm MHP İl teşkilatlarının Kılıçdaroğlu’na kandil göndermesi talimatını verdi.

AYDINLANMASINA YARDIMCI OLMAK İSTEDİK
Bahçeli'nin tweeti üzerine harekete geçen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi. Bahçeli'nin talimatını yerine getirdiklerini dile getiren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt “Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladık. Kandil'deki dostları ile birlikte kendilerinin kararan kalplerini aydınlatmasa da fiziken ışıktan faydalanacaktır. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmak istedik. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x