Kullar Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı

Kullar Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı

Başiskele Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle kente büyük katma değer katması hedeflenen Kullar Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı.

Editor: Haber Editörü
24 Ocak 2023 - 12:49

Mehmetağa Mahallesi’nde yer alan Kullar Kültür Merkezi’nin yerine modern, estetik, özgün mimarisiyle daha kullanışlı bir yaşam merkezi yapılıyor. Eski binanın bir kısmının yıkıldığı alanda temel atma çalışmaları başladı. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan Kullar Yaşam Merkezi’nde düğün salonlarının yanı sıra kültürel ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanlar oluşturulacak.

BAŞİSKELE’YE ÇOK YAKIŞACAK
 Alsancak Caddesi Dereboyu Sokak üzerinde mevcut Kullar Kültür Merkezi’nin modern tarzda dönüştürülmesini kapsayan proje için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 bin 155 metrekare alanda, toplamda 1700 metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek Başiskele’nin yeni yaşam merkezi modern, estetik ve kullanışlı mimarisiyle kente ve bölgeye büyük katma değer katacak. 


SOSYAL VE KÜLTÜREL BİRÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak kentin yeni yaşam merkezinde 400 kişilik düğün salonu, kır düğün salonu,  3 adet eğitim atölyesi, 90 kişilik konferans salonu, seminer salonu, fuaye sergi salonu ve otopark alanları yer alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x