KOÜ, öğretim elemanlarına soruşturma açıyor

KOÜ, öğretim elemanlarına soruşturma açıyor

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, bugün sınavlara yükleme yapmayan ve geç haber veren öğretim elemanlarına soruşturma açılacağını söyledi

Editor: Haber Editörü
10 Ocak 2021 - 13:54

Kocaeli Üniversitesi'nde başlayan online sınav dönemi ile birlikte öğrencilerin mağduriyetleri de başladı. Pandemi nedeni ile uzaktan yapılan sınavlarda kimi zaman sistem çöktü, kimi zaman da üniversitenin dayattığı kurallar öğrencilere zor zamanlar yaşattı. Bugün yapılan sınalar ise üniversitede ki bazı öğreti üyeleri sınavda sorulacak soruları sisteme yüklemedi. Bazı öğrencilerin de sınavdan haberinin olmaması nedeni ile öğrenciler tepki gösterdi.

ÖĞRENCİLERİMİZ MAĞDUR EDİLMEYECEK

Konu ile ilgili açıklama yapan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, “Bugün bazı sınavlarda bazı hocaların soru yüklemesi yapmaması ve geç yüklemesi nedeniyle ertelenen sınavlara giremeyen öğrencilerimiz kesinlikle mağdur edilmeyecektir. KOÜ web'ten yeterli bilgilendirme yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA AÇILACAK

Açıklamasının devamında Hülagü, “Defeatle uyarılarımıza rağmen bu şekilde mağduriyete yol açan ve  geçerli mazereti olmayan tüm öğretim elemanlarına mutlaka idari soruşturması açılıp gereken disiplin kuralı işletilecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x