KOÜ’de maaş promosyon ihalesi yeniden iptal!

KOÜ’de maaş promosyon ihalesi yeniden iptal!

Kocaeli Üniversitesi banka promosyon ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale, bankaların verdiği düşük teklifler sebebiyle iptal edildi.

Editor: Haber Editörü
09 Kasım 2022 - 12:08

Kocaeli Üniversitesi’nde 5 bin 651 personeli ilgilendiren banka promosyon ihalesi düşük teklifler sebebiyle geçtiğimiz gün iptal edilmişti. İkinci ihale bugün Kocaeli Üniversitesi Prof.Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 5 bankanın katıldığı Maaş promosyon ihalesinde bir önceki tekliflerin üzerine rakamların verilmesi beklendi.

“BU AŞAMADA İHALEYİ İLERLETMEYE GEREK YOK”
İhale komisyon başkanı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi bankaların verdiği teklifleri şu şekilde sıraladı; İş bankası 20 bin TL, Yapı Kredi Bankası 14 bin 400 TL, Akbank 15 bin TL, TEB 15 bin TL. Vakıfbank ise ihaleye katılarak teklif vermedi. Bankaların verdiği tekliflerin 30 bin TL’lik şartnamenin altında ve bir önceki verilen teklifler ile çok yakın olduğu belirtildi. İhale komisyon başkanı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, “Konuyu üniversite kurulumuz ve rektörümüzle değerlendireceğiz. Bu aşamada ihaleyi ilerletmeye gerek yok. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x