Körfez Kadın Meclisi’nden anlamlı çalışma

Körfez Kadın Meclisi'nden anlamlı çalışma

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi anlamlı bir çalışma başlattı. Körfez’de görev yapmış emekli öğretmenler için hem yazılı hem dijital arşiv oluşturulacak.

Editor: Haber Editörü
03 Kasım 2023 - 15:41

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi anlamlı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Körfez ilçede görev yapmış emekli öğretmenler için hem yazılı hem dijital arşiv oluşturulacak. Açılan sosyal medya hesaplarından emekli öğretmenler ile yapılan röportajlar yayınlanırken yazılı olarak da bir arşiv yapılarak Körfez ilçe önemli bir kaynak bırakılacak.

KADIN MECLİSİ BAŞKANI COŞKUN ‘’VEFA BORCUMUZ’’
Yaptıkları çalışma ile ilgili açıklama yapan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ‘’vefa borcumuz olarak gördüğümüz bu çalışma ile Körfez İlçemizde binlerce öğrenciye emek veren emekli öğretmenlerimiz için arşiv oluşturma amacı ile video röportajlar yaparak onların meslek hayatlarındaki tecrübelerini ve anılarını ilçemiz ile paylaşacağız. Bu sayede ilçemize kalıcı dijital ve basılı bir arşiv kazandıracağız. Çalışmamızı Körfez ilçemize emek veren diğer meslek grupları için de devam ettireceğiz. Bu vesile ile Körfez' e emek veren herkese saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz’’ dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan çalışmada öğretmenler ile röportajlar yapılmaya başlanırken Körfez halkı bu röportaj ve arşive sosyal medya platformu olan Facebook üzerinden ‘’Körfez’in unutulmayan öğretmenleri’’ ismi ile ulaşabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x