Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla Kartepe kestanesinin tanıtımına büyük katkı verecek olan “Kartepe Kestane Festivali” Kartepe Kent Meydanı’nda geçtiğimiz hafta sonu dopdolu bir program ile gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan festivalde Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman vatandaşlarla birlikte horon tepti.
KESTANE STANDININ BAŞINA GEÇTİ
Gün boyunca festival alanından ayrılmayan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, alan içerisinde kurulan stantları tek tek gezdi vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kocaman, bir ara Kartepe Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmak üzere kurulan kestane standının başına geçerek kestane pişirdi, hemşerilerine elleriyle kestane dağıttı.
HORON GÖRÜNTÜSÜ BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU
Kartepe Kent Meydanında bu dopdolu bir programla bu yıl ilki gerçekleştirilen Kartepe Kestane Festivali renkli görüntülere de sahne oldu. Festivale katılanlar Karadeniz müziğinin eşliğinden horon tepti stres attı. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman da hemşerileriyle birlikte horon tepti. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü beğeni ya


YORUMLAR