Kocaelispor kongreye gitti!

Kocaelispor kongreye gitti!

Kocaelispor olağanüstü genel kurulu Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Editor: Haber Editörü
27 Mart 2021 - 18:14

Bin 300 üyenin oy kullanacağı kongreye kent protokolü yoğun ilgi gösterdi. Engin Koyun’un tek aday olduğu Sinan Üner’in divan başkanlığını yaptığı kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, , Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, , Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldım Sezer, Kocaelispor eski başkanları Nebil Uzun, Mammer Çelik, KOTO Başkanı Necmi Bulut ve çok sayıda taraftar katıldı.
 BENİM ÜZERİMDEN KOCAELİSPOR’U TARTIŞMAYIN
Kongrede konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “ Büyük olan hodri meydandır. Yeni başkanımız ve yönetimi hayırlı olsun. Kocaelispor’un gerçek hedefine varması için altyapı kurulmalıdır. Bu konun titizlikle takip edilmeli. Tesis altyapı anlamında ben ve diğer ilçe başkanlarımla çözeceğimizi garanti ediyoruz. Mali anlamda ciddi bir disiplin var. Para var dendiğinde kuyruğa girenlerde var. Uyanıklara Kocaelispor’un parasını kaptıramadığımızda önümüzde hiçbir engel yok. Başkanımızın harcanan her kuruşu açıklaması çok önemlidir.
ZARAR VERENLER BABASININ MALI OLARAK GÖRENLERDİR
Kocaelispor’un birden fazla takımı çatır çatır Süper Ligde oynatırız. Burada yöneticilere ihtiyaç var. Biz hep Kocaelispor’un yanında olduk. Ama Kocaelispor’a zarar veren babasının malı olarak görenlerdir. Ben dahil kimsenin Kocaelispor’u malı değildir. Bu yönetimi ben yapmadım başkanımız buradadır. Kocaelispor siyaset üstündedir. Her seferinde bize mal edildi. Ben Kocaelispor olarak bütçenin yüzde 95’ini biz sağlıyoruz ama sahibi biziz demiyoruz. Benim üzerimden Kocaelispor’u tartışmayın. Ne başkanlar geçti buradan. Hiçbir anılmıyor. Asıl olan Kocaelispor dur. Yeni başkanımıza ve yönetimine de diyorum görevimiz bittiğin de bu kentte anlımız ak gezmemiz gerekiyor" ifade etti.
ocaelispor Başkanı Engin Koyun, yaptığı konuşmada, “Her nakite sıkıştığımızda Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızın kapısına gitmemeliyiz. Bu yolda şirketleşmeden geçmektedir” dedi.
YOL ŞİRKETLEŞMEDEN GEÇİYOR
Başkan Adayı Engin Koyun'un konuşması şu şekilde: “ Her nakitte sıkıştığımızda Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımızın kapısına gitmemeliyiz. Bu yolda şirketleşmeden geçmektedir. Daha önce kurulmuş bir şirket olduğunu öğrendik onunla ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar yapılarak uygunsa onunla uygun değilse de yeni bir şirket kuracağız. Kalan borçlarla ilgili en kısa sürede yapılandırmalar yapılacaktır. En önemlisi kent merkezinde Kocaelispor’umuza yakışır bir kulüp lokali binası yapmaktır. Bunun içinde sayın Tahir başkanımızdan olur aldık. Bu kongreye kadar herhangi bir futbolcumuza teknik ekibimize personelimize esnafımıza borcumuz yoktur. Ödemelerimiz zamanında yapılmaktadır. Maç pirimler maçtan en az iki gün önce hesaplara yatmaktadır.
KOCAELİSPOR’UMUZ SİYASET ÜSTÜDÜR
Kocaelispor’umuz ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmıştır. Şu an 52 puanla 3.sıradaylz. Play-off'a kalacağımızdan ve play-off'tan 1.lige çıkacağımızdan yönetim kurulu olarak hiçbir şüphemiz yoktur. Bizler inandık sizlerde inanın bu şehrin markasına Kocaelispor’umuza hep birlikte sahip çıkalım. Öncelikle 1.lig yolunda ve sonra süper lig yolunda durmak yok gollere devam Kocaelispor’umuz Çayıralan’dan Karatepe’ye, Kandıra’dan Karamürsel’e tüm Kocaeli şehrinin takımıdır. Kocaelispor’umuz siyaset üstüdür. Bu kentin en önemli markasıdır. Bu bilinçle çalışmalarımızı yaptık yapmaya devam ediyoruz. Hep birleştirici olduk, insan kurum ayırımı yapmadık. Kısa sürede birçok ziyaretlerde bulunduk.
BORÇSUZ ŞEKİLDE SÜPER LİGE ÇIKMIŞ BİR KOCAELİSPOR
Mecliste grubu Bulunan siyasi partilerimize ziyaretler yaparak başkanlarına Kocaelispor’umuzla ilgili bilgileri ilk ağızdan aktardık. Kocaelispor’umuzun kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu söyledik. Kocaelispor tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Kucaklayıcı ve daha katılımcı bir anlayışla kentimizin batı yakasında aidiyet duygusuyla ziyaret ettik. Gebze ticaret odası başkanımızla ve Gebze basınıyla temaslarda bulunduk. Bizim için İzmit ilçesi veya Kartepe ilçesi neyse Gebze ilçesi aynıdır dedik bir tam günümüzü Gebze’ye ayırdık ve bundan sonraki günlerde de Gebze ve diğer ilçelerimizde ziyaretlerimize devam edeceğiz. Olağanüstü kongreden hemen sonra kurumsallaşma anlamında ivedi şekilde çalışmalara başlayacağız gerekli durumlarda profesyonel destekler alacağız. Allah nasip ederse hedefimiz borçsuz şekilde süper lige çıkmış bir Kocaelispor’dur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x