Kocaeli’ne yağmur geliyor!

Kocaeli'ne yağmur geliyor!

40 dereceye dayanan sıcaklık nedeniyle kavrulan Kocaelililere, Meteoroloji Müdürlüğünden yağmur müjdesi geldi. Yağmurla birlikte sıcaklık da düşecek. İşte haftalık hava durumu…

Editor: Haber Editörü
02 Ağustos 2021 - 16:38

Kocaeli, uzun bir süredir kavurucu sıcakların etkisi altında. Havada tek bir bulutun bile olmadığı kentimizde sıcaklıklar 40 dereceye dayanmış durumda. Peki, bu durum ne kadar daha devam edecek, ilerleyen günlerde yağış bekleniyor mu? Evet, bekleniyor! Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, bugün açıkladığı haftalık hava raporunda, yağmurun yağacağı tarihi açıkladı, sıcaklığın 31 dereceye kadar gerileyeceğini duyurdu. İşte haftalık hava durumu…

3 Ağustos Salı günü yani yarın hava güneşli, sıcaklık en düşük 24, en yüksek 39 derece.

4 Ağustos Çarşamba günü de hava güneşli, sıcaklık en düşük 24, en yüksek 37 derece.

5 Ağustos Perşembe günü güneşli ve kavurucu sıcaklık sürecek, en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık 36 derece olacak.

6 Ağustos Cuma günü güneşli hava devam edecek, sıcaklık artacak, en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık 39 derece seviyesinde seyredecek.

7 Ağustos Cumartesi günü, uzun bir sürenin ardından gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor kentimizde. Yağmurla birlikte sıcaklık da düşecek. En düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık 31 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda 8 Ağustos Pazar günü havanın çok bulutlu ve yer yer yağmurlu olması muhtemel görülüyor. 9 Ağustos Pazartesi günü ise havanın tekrar açması ve güneşli olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x