Kocaeli’nde tedbirler arttı!

Kocaeli'nde tedbirler arttı!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, halkın yoğun olarak kullandığı üst geçitleri dezenfekte etti.

Editor: Haber Editörü
28 Mart 2020 - 14:38

Etkisi giderek artan ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda halkın yoğun olarak kullandığı üst geçitler dezenfekte edilmeye başlandı.
 
HALKIN YOĞUN OLDUĞU LOKASYONLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR
Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızlı bir şekilde yayılan koronavirüse karşı Büyükşehir halkın ortak kullanım alanları olan otobüsleri, durakları, taksileri, kamu kurumları gibi yerlerin yanına üstgeçitleri de dâhil etti.  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, düzenli olarak üstgeçitleri dezenfekte etmeye başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Büyükgöz esnaf ve vatandaşı ihmal etmiyor!
Başkan Büyükgöz esnaf ve vatandaşı ihmal etmiyor!