Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Uluç: Üye sayımızı...

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Uluç: Üye sayımızı 100'ün üzerine çıkardık

Kocaeli Muhtarlar Derneği kahvaltıda bir araya geldi. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Derya Uluç "5 aylık süreçte üye sayımızı yüzün üzerine çıkardık." dedi

Editor: Haber Editörü
14 Ekim 2021 - 12:09

Muhtarlar günü öncesinde, muhtarlar basınla bir araya geldi. Kahvaltı programında muhtarların mağdur olduğu çok konu var diyen Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Derya Uluç açıklama yaptı. Uluç açıklasında şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle Değerli basın mensubu arkadaşlara ve saygıdeğer muhtarlarıma geldikleri için teşekkür etmek istiyorum. Görevde bulunduğumuz 5 aylık süreçte üye sayımızı yüzün üzerine çıkardık. Ve bu zamana kadar çeşitli platformlarda kendinizi tanıtmaya gayret ettik. İlk başta Marmara muhtarlar federasyonunda üyeliğimizi aktive ederek yönetim kuruluna dahil olduk. Daha sonra Dış İşleri Bakanlığı tarafından tanınan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'na üye olduk. Türkiye Muhtarlar Konfederasyo'nun muhtarlar için yaptığı birçok çalışmada artık bizim de emeğimiz geçecektir.


 

MUHTARLARIN ÇOK MAĞDUR OLDUĞU KONU VAR
Bu bağlamda Kocaeli muhtarlar derneği olarak ilimizdeki 472 muhtarın isteklerini gerekli mercilere ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz muhtarların çok mağdur olduğu bir konu var. O da ne yazık ki bizlerden sadece ikametgah çıkarıldığına dair dedikodulardır. Aslına bakarsanız bu konu bu şekilde değil. Şöyle ki bizler yeri geldiğinde mahallenin dert ortağı abisi, ablası, annesi, babası oluyoruz. Bu kapsamda aslında muhtarlığın ne kadar çok yönlü bir görev olduğunu herkese duyurmak ve göstermek için size ihtiyacımız var. Bilindiği üzere 19 Ekim muhtarlar günü olarak geçmekte. Benim de aklıma hem farkındalık yaratmak hem de kendimizi tanıtmak için önümüzdeki sene 19 Ekim muhtarlar gününde Türkiye jokey kulübünün adımıza bir koşu düzenlemesi için başvuruda bulunmak geldi. Sevgili yönetim kurulunun onayıyla harekete geçmiş olduk. geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x