Kocaeli İl Spor Müdürüne CHP ve İYİ Parti cephesinden tepki...

Kocaeli İl Spor Müdürüne CHP ve İYİ Parti cephesinden tepki yağdı!

Kocaeli İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer’in kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşıma CHP ve İYİ Parti cephesinden tepki geldi.

Editor: Haber Editörü
01 Mart 2023 - 14:07

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftar tribünlerde hükümeti istifaya çağırmış, Tribünler maç öncesi ve karşılaşma başladıktan sonra "Hükümet istifa" sloganları atılmıştı.

Yaşanan olay üzerine Kocaeli İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Yavaşer yaptığı paylaşımda,” "Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu ülke bölünmez. Bu millet diz çökmez. İki üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez" ifadelerini kullandı.

İl Spor Müdürü’nün bu paylaşımına Gebze bölgesinden tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Tuncer Saltaş,”İktidar sayesinde oturduğun o koltukta bu bölge gençleri için ne yaptın. Bu bölgenin kıymetli gençleri varken seni hangi güç o koltuğa oturttu. Bu bölgeden bir Mücahit Sak hocam geçti hiç mi örnek almadın. Bir makam bir koltuk uğruna yapmayın” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü,” Önünden ye Teyo Pehliyan” ifadelerini kullanırken, Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Salih Işık’ta,” Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Hoşuna gitmeyen birilerine yaranmak için söyleyen bu tür insanın seviyesini de belirler” sözleriyle Yavaşer’e yüklendi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ramazan
    1 yıl önce
    Hayırdır beyler büyük takımlar istifa derken avuçlarınızı ufalıyorsunuz biride çıkiyo vatanını savunuyo allah size fırsat vermesin inş
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x