Kocaeli’deki 3 firmaya bakanlıktan ceza

Kocaeli'deki 3 firmaya bakanlıktan ceza

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre Kocaeli'deki 3 firma ceza aldı

Editor: Haber Editörü
08 Haziran 2022 - 13:06

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından alınan kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Alınan karara göre Kocaeli’de faaliyet gösteren 3 firmanın iş yapması yasaklandı. Buna göre  Derince’de bir inşaatı öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan SRK Yapı Denetim Limited Şirketi'ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

SRK Yapı Denetim Limited Şirketi'nin ortakları Zehra Varol ve Cihan Nur Alpak’ın yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmaması yasaklandı. İzmit’te bulunan bir yapının öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan YDİ Yapı Denetim Limited Şirketi'nin bir yıl süre ile yeni iş alması yasaklandı. YDİ Yapı Denetim Limited Şirketi'nin kuruluş ortakları Kadir Can Benzer ve Umut Erkun’un bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x