Kocaeli’de zehir tacirleri yakalandı!

Kocaeli'de zehir tacirleri yakalandı!

Kocaeli Valiliği Kocaeli’de bir hafta içinde ele geçirilen uyuşturucu miktarını açıkladı.

Editor: Haber Editörü
30 Kasım 2021 - 11:21

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bu hafta uyuşturucu satıcılarına yönelik soruşturmalarını artırarak sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi yaptıkları uygulamalar neticesinde; 72 olayda toplam 114 şahsa Adli İşlem Başlatılmış, bu şahıslardan 14’ü Tutuklanmış, 2’ü Adli Kontrol Şartı ile Serbest kalmış ve 96’sı Serbest kalmış, 2 şahıs Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilecek.

ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 1990 gr esrar, 12 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 396 gr metamfetamin, 21 ad sentetik ecza, 1 gr eroin, 575 ad ecstasy ele geçirilmiştir. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 320 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para, 1 ad. tüfek 132 ad. fişek 6 ad. hassas terazi ele geçirildi.


 
1 ŞAHIS TUTUKLANDI
İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri de yaptıkları uygulamalar neticesinde , 3 olayda toplam 3 şahsa Adli İşlem Başlatılmış olup; 1 şahıs hakkında Tutuklama kararı ve 2 şahıs hakkında ise Serbest yargılanma kararı verilmiştir. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde; 326 gr esrar, 15.26 gr metamfetamin, 816 gr skunk ele geçirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x