Kocaeli’de sıcaklık yağmurda değil, güneşte düşecek!

Kocaeli’de sıcaklık yağmurda değil, güneşte düşecek!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre 7 günün 3 gününde gök gürültülü sağanak yağış var, diğer günler ise hava güneşli ancak sıcaklık yağmurlu günlerde değil, güneşli günlerde düşecek. İşte haftalık hava durumu…

Editor: Haber Editörü
11 Ağustos 2021 - 09:30

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Raporda, 3 gün yağmur, 4 gün güneş tahmini yer aldı. Sıcaklık tahminlerine baktığımızda ise sıcaklığı yağmurlu günlerde 30-1 derece seviyesinde seyredeceği, güneşli günlerin başlamasıyla ise düşeceği görüldü. İşte haftalık hava durumu…

11 Ağustos Çarşamba günü yani yarın hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 21, en yüksek 30 derece.

12 Ağustos Perşembe günü de hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece seviyesinde seyredecek.

13 Ağustos Cuma günü yağmur aynı kuvvette sürecek, sıcaklık en düşük 19, en yüksek 30 derece olarak hissedilecek.

14 Ağustos Cumartesi günü yağmur kenti terk edecek ancak sıcaklıkta düşüş yaşanacak. Parçalı bulutlu ve güneşli havanın etkili olacağı cumartesi günü en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 29 derece.

15 Ağustos Pazar günü hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 28 derece seviyesinde seyredecek.

Orta vadeli tahminlerde sıcaklıkla ilgili bir tahmin yok ancak yağış durumuyla ilgili bilgi mevcut. Buna göre 16 Ağustos Pazartesi ve 17 Ağustos Salı günü de havanın güneşli olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x