Kocaeli BBP’de Remzi Kaya tek aday

Kocaeli BBP’de Remzi Kaya tek aday

Büyük Birlik Partisi’nde mevcut İl Başkanı Remzi Kaya'nın tek aday olacağı kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'de katılacak.

Editor: Haber Editörü
06 Nisan 2021 - 12:38

Büyük Birlik Partisi’nin olağan kongresi, 9 Nisan Cuma günü  Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut il başkanı Remzi Kaya’nın hazırladığı liste ile gidilecek. 322 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 35 yönetim kurulu, disiplin kurulu ile 29 üst kurul delegesi belirlenecek. Yeni yönetimde mevcut isimlerin yanı sıra yeni yöneticiler de yer alacak. Kongrede Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.

Genel başkan Destici’nin yanı sıra kongrede teşkilat başkanı Tevfik Eren, genel başkan yardımcıları Osman Tüfekçi, Ahmet Yeliz, Selim Şimşek, Muhittin Açıcı, MKY üyeleri, çevre illerin başkanları da katılım gösterecek. HDP hariç tüm siyasi partilere de davetiye ulaştırdıklarını söyleyen il başkanı Remzi Kaya, “Kongremizin olduğu gün aynı zamanda il ve ilçe teşkilatımızın bir arada olduğu 6 katlı binamızın da açılışını yapacağız. Genel başkanımız aynı gün valimizi,  Büyükşehir belediye Başkanımızı ve Emniyet Müdürümüzü de ziyaret edecek” ifadelerini kullandı

Yeni dönemde eksik olan ilçelerdeki örgütlenmeyi tamamlayacaklarını söyleyen Kaya, “Göreve geldiğimizde 3 ilçede teşkilatlanmamız vardı. Şimdi ise bu sayı 8’e ulaştı. Kongremizin ardından tüm ilçelerdeki teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Büyük Birlik Partisi’ni Kocaeli’de birinci parti olması için mücadele edeceğiz. Bu olamasa bile genel ve yerelde kazananları tayin edecek o güçlü yapıyı oluşturacağız” sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x