"Keşke o tepkiyi garibanın çatısı yıkılırken...

"Keşke o tepkiyi garibanın çatısı yıkılırken göstereydin"

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğindeki yıkıma desteğe gittikten sonra tepki alarak meclis üyeliğinden istifasını veren Sadık Güvenç'e gönderme yaptı.Kandaz yaptığı açıklamada," Keşke o tepkiyi zenginin çiftliği yıkılırken değilde, garibanın çatısı yıkılırken. Simitçinin tezgahı elinden alınırken gösterseydi "dedi

Editor: Haber Editörü
30 Haziran 2021 - 17:10 - Güncelleme: 30 Haziran 2021 - 17:18

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Bilindiği üzere AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç geçtiğimiz günlerde İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Dilovası'ndaki kaçak çiftliğinin yıkılmaması için desteğe gitmiş,Güvenç'in bu denli desteğe gitmesi Gebze bölgesinin siyasi arenasında tepkilere neden olmuştu.

Sadık Güvenç ise kendisine yönelik sergilenen tepkilere karşı partisinden istifa etti.Bir kesim tarafından AK Partili meclis üyesinin İYİ Partili Türkkan'a sahip çıkması her ne kadar normal karşılansa da diğer taraftan ise bu durumun son derece yanlış olduğu söylendi,söylenmeye de devam ediyor.

Konuyla ilgili bir tepki ise Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz'dan geldi.Kandaz kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Sadık Güvenç kardeşimizin Ak partiden istifası için bazı haber siteleri Ak partide ŞOK istifa diyor. Ak partide tek bir kişinin partiden ayrılmasıyla şok yaşanır. O da Recep Tayyip Erdoğan. Bu partide menfaati biten kimler ayrılmadıki. Ama şok yaşanmadı. Sadık kardeşimizi ilk Muhtarlığımdan beri tanırım. Yaklaşık 18 yıl önce. Her hangi bir aykırı hareketini görmedim. Almış olduğu bu kararada saygı duymak gerekir. Keşke o tepkiyi zenginin çiftliği yıkılırken değilde, garibanın çatısı yıkılırken. Simitçinin tezgahı elinden alınırken gösterseydi. Ama sende haklısın. Zengin zenginin halinden anlıyor. Gariban garibanın halinden anlıyor"ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Tekin yılmaz
    2 yıl önce
    Onlarada tepkiyi sn arapçeşme muhtarım verirse seviniriz zaten kendisi dürüst bir muhtarımızdır
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x