Kaymakam Cinbir’den “Bir Hayalim Var” Projesi’ne destek

Kaymakam Cinbir'den “Bir Hayalim Var” Projesi'ne destek

Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir'den Bir Hayalim Var Projesi'ne destek sözü aldı

Editor: Haber Editörü
24 Mayıs 2021 - 13:07

Farklı meslek gruplarından kadınlardan oluşan Kadının Eli  Kocaeli Kooperatifi hem ziyaretlerine hem de projelerine doludizgin devam ediyor. Pandemi sürecinin zorlu koşullarına rağmen engel tanımayan kooperatifin yeni durağı  İzmit Kaymakamlığı oldu. Kooperatif başkanı Müge Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Yasemin Yılmaz, Dilek Malta ve Pınar Kurt İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir'le makamında bir araya geldi.

CİNBİR ŞİİR OKUDU

Kaymakam Cinbir, ‘Bir Hayalim Var’ projesini tanıtan ve kuruluşlarıyla ilgili bilgi aldığı kadınlara destek sözü verdi. Kadınlara yönelik yapılacak projelerde kaymakamlık olarak her zaman yardımda bulunacaklarını söyleyen Kaymakam Cinbir, “Bir Hayalim Var projesi için ortak çalışma yapabiliriz. Kadın demek ana demek, ana demek ocak demektir, yol demektir, yarın demektir. Bizler için baş tacıdır. Kadınlarımızın bu yolda kutlu yürüyüşüne biz de elimizden ne geliyorsa destekleyeceğiz. Yeter ki yaşasın kadın ve hayalleri" dedi. Cinbir ziyarette ayrıca kadınlara Ana konulu şiir de okudu.

‘DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ’

Kooperatif Başkanı Araştırmacı Yazar Müge Uçar da “Kocaeli'ye ve tüm hayata kadının eli zaten değdi ve değmeye devam ediyor. Hedefimiz sosyal statüsü, siyasal duruşu, inancı veya yaşantısı ne olursa olsun var olan haklarımızı, tecrübelerimizi, mutfaktaki hünerlerimizi adalet ve nezaket ile savunmak ve paylaşmak adına kadınların elinden tüm dünyaya örnek olacak marka çalışmaları oluşturmaktır. Hayali olan bütün kadınlarımızın hayallerini gerçekleştirmek için samimi bir dayanışma içindeyiz” diye konuştu.

ANADOLU SANDIKLARI HEDİYE ETTİLER

Açıklamalarını sürdüren Uçar, “Yarınları büyüten ellerin hangi mesleğe yatkınsa Bir Hayalim Var projesinde, hayallerini gerçekleştireceğiz. İnandığımız bu yolda bize kapılarını açan hayalimize hayal kardeşliği için lojistik destek sözü veren ülkemizin değerlerinden İzmit Kaymakamımız Şevket Cinbir'e çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Kooperatif, Kaymakam Cinbir'e kooperatifin çıkış noktası olarak belirttikleri Anadolu sandıklarından hediye etti.

# Kocaeli, İzmit

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x