Kartepe personeli Kan Çiçekleri dizisinde

Kartepe personeli Kan Çiçekleri dizisinde

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Nurdoğan Tuncel sanat hayatına hızla devam ediyor. Tuncel, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Kan Çiçekleri” dizine katıldı.

Editor: Haber Editörü
14 Mart 2023 - 12:20

Sanat hayatında başarılı bir yükseliş gösteren Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Kan Çiçekleri” dizisine katıldı.

Yapımcılığını UNİK Film'in üstlendiği Kan Çiçekleri dizisinin senaryosunu Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Melike Yılman, Burak Acar ve Günce Miraç yazarken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Levent Türkan ve Ömer Baykul oturmaktadır.

KAN ÇİÇEKLERİ KONUSU
Kan Çiçekleri dizisi, iki aile arasındaki kan davasını konu ediliyor. Çok kan dökülen iki aile arasında ölümlerin son bulması için bir evliliğe karar verilir. Daha fazla kan dökülmemesi için bir aileden Baran, diğer ailede de Dilan evlenir. Dizide de bu evliliğin ardından aileler arasında yaşananlar anlatılmaktadır.

BAŞARILI PERFORMANS

Kartepe Belediyesi Zabıta personeli Nurdoğan Tuncel, Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alması sonrasında bir çok başarılı dizide yer almayı başardı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kan Çiçekleri dizisi saat 16.30 ile 18.00 arasında ekranlara geliyor. Tuncel dizide icra memuru olarak yer alırken, performansı ile herkesin beğenisini kazandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x