Kartepe Genç Akademi yarın açılıyor

Kartepe Genç Akademi yarın açılıyor

Kartepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kartepe Genç Akademi yarın (2 Temmuz Cuma) saat 11.00 da düzenlenecek törenle açılıyor.

Editor: Haber Editörü
01 Temmuz 2021 - 13:35

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman'ın vizyon projelerinden biri olan Kartepe Gençlik Merkezi “Kartepe Genç Akademi”’nin yapımı tamamlandı. Başkan Kocaman’ın seçim beyannamesinde de yer alan teknolojinin son ürünlerinin kullanıldığı merkez yarın gerçekleşecek törenle açılarak Kartepeli gençlere hizmet vermeye başlayacak.

4 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE

Toplamda 4 bin metrekare olacak merkez, içerisinde birçok gelişim kursu, dil kursu, enstrüman kursu gibi alanları barındırıyor. Merkez hem çocuklara, gençlere hem daha büyük yaştaki vatandaşlara hizmet verecek. Kartepe Genç Akademi içerisinde yer alacak “Çocuk Oyun Evi” ile 3 - 12 yaş grubu çocuklara ücretsiz oyun ve masal terapisi verecek. 500 metre kare alanda hizmet verecek olan Çocuk Oyun Evi Covid-19 tedbirlerine uygun olarak dizayn edildi.  

HOBİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI

Kartepe Genç Akademi çatısı altında hobi ve kişisel gelişim kursları olarak; gitar, keman, tezhip, minyatür, resim, dekoratif ahşap süsleme, filografi, drama, kaligrafi, ebru, cam süs eşyası yapımı, inovasyon kurslarından Kartepeliler ücretsiz olarak faydalanabilecek. Merkezde kütüphane, spor alanları, masa tenisi, langırt gibi zihinsel ve bedensel gelişimi destekleyen, motivasyonu arttıran fonksiyonlar da hizmet verecek.

ÜCRETSİZ YABANCI DİL EĞİTİMİ

Planetaryum sınıfının da yer alacağı Kartepe Genç Akademi’de çocuklar gök bilimi ile tanışıp, ufuklarını zenginleştirebilecek. Ayrıca, Kartepe Genç Akademi çatısı altında Kartepe Dil Merkezi (KADİM) öğreticileri de, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x