Kartepe’de normalleşme süreci bilgilendirmesi

Kartepe’de normalleşme süreci bilgilendirmesi

Ülke genelinde 1 Mart’ta başlaması planlanan kademeli normalleşme süreci öncesinde Kartepe’de yetkililer esnafları bilgilendirmeye devam ediyor.

Editor: Haber Editörü
25 Şubat 2021 - 11:26

Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada normalleşme takvimine dair bilgi verirken illeri Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler doğrultusunda dört gruba ayıracaklarını duyurmuştu.

ESNAFA BİLGİ VERİLDİ

Yapılan bu açıklama sonrasında Kartepe Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde esnafları bilgilendirmeye devam ediyor. İlçe genelinde paket servis yapan esnafları ziyaret eden Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 1 Mart’ta başlayacak olan normalleşme süreci hakkında bilgi verdiler.

GENELGEYE GÖRE HAREKET EDİLECEK

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnaflara yönelik bilgilendirmede 1 Mart tarihinden itibaren normalleşme sürecinde bakanlıklardan gelecek olan genelgeye taviz verilmeden uyulacağı, bunun yanı sıra temizlik-mesafe ve maske konusunda titiz davranılmasını istenildi. Bakanlıklardan gelecek olan genelge sonrasında yeniden esnafa yönelik bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x