Kars Selimlilerde bayrak değişimi

Kars Selimlilerde bayrak değişimi

2020 yılında Kocaeli Derince’de 20’ye yakın üye ile Fatih Ekinci ve kurucular kurulu tarafından kurulan Kars’ın Selim ilçesi Kocaeli Selimliler Derneği’nde nöbet değişimi.

Editor: Haber Editörü
09 Kasım 2023 - 15:02

Kısa süre önce kurulmasına rağmen sanatsal, kültürel, ve sosyal etkinlik çalışmalarıyla bölgemizde ilçe bazında en aktif derneklerden biri olan Selimliler Derneği’nde 8 Ekim 2023 tarihinde tek liste olarak yapılan olağan üstü genel kurulda İbrahim Keskin derneğin yeni başkanı seçildi.


Yeni Başkan aynı zamanda Batı Yakası Televizyonu moderatörlerinden Türkü Tadında program yapımcısı olan  İbrahim Keskin, Derince’de bulunan dernek lokalini daha verimli ve etkin çalışma adına Darıca’ya taşıdıklarını, çok yakında dernek lokalinin açılışını gerçekleştireceklerini ifade etti. Derneğin dün olduğu gibi bugünden sonrada sanatsal, kültürel etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluk projeleri içinde yer almaya devam edeceklerini vurgulayan başkan Keskin, lokalin kahvehane kültüründen çok Anadolu örf ve geleneklerini içinde barındıran bir yapıda gerçekleştireceklerinin de altını çizdi. Hedeflerinin aile ortamını sağlanması amacıyla her ayın son Pazar günü tüm üyelerin ailelerinin de katılımıyla kahvaltı programlarını tertipleyeceklerini vurgulayan Başkan Keskin, ‘’ayrıca, Serhat kültürünü tanıması, gelenek ve görenekleri yaşaması ve yaşatılması için gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil edeceğiz"dedi.


Dernek çalışmalarını yaparken asla siyasi oluşumların içinde yer almayacaklarını, tüm siyasilere eşit mesafede yaklaşacaklarını da ifade eden Başkan İbrahim Keskin, herkesi dernek çatısı altında birlik ve beraberliğe davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x