Karaman’dan açıklama!

Karaman'dan açıklama!

Memleket Partisi Kocaeli İl Yöneticisi Ergün Karaman’ın Gebze İlçe Başkanlığı adaylığından çekilmesi nedeniyle partide başka aday bulunamamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman farklı planları olması nedeniyle başka birinin aday olmasının daha doğru olduğunu İl başkanına bildirdiğini ifade etti

Editor: Haber Editörü
14 Ekim 2021 - 12:34

Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanı Atanur Demirci’nin göreve devam etmek istememesi üzerine, ilk oturumu 26 Eylül Pazar günü gerçekleşen Gebze İlçe Kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için 3 Ekim’e ertelenmiş, kongrede Memleket Partisi Kocaeli İl Başkanı Nejat Bayhan’ın adayı olan ve partiye ilk katılan isimlerden biri olan Kurucu İl Yöneticisi Ergün Karaman son anda adaylıktan çekilmişti. Yaşanan olayların ardından konuyla ilgili basın açıklaması yapan Karaman şu ifadeleri kullandı: “4 Eylül Sivas'tan Memleket Hareketi neferi olarak başladığım ve 18 Eylül Ankara'daki Memleket Partisi 1.Olağan kurultayımıza kadar mücadelenin her alanında içindeyim ve partime bağlılığımı sürdürmeye devam etmekteyim.


“KENDİ İSTEĞİMLE BİLDİRDİM”
Kocaeli İl Örgütümüzü kurduktan sonra, Memleket Partisi Kocaeli Kurucu İl Yöneticisi olarak aktif siyasetin içindeydim.
Aynı zamanda ilçelerde örgütlenme çalışmalarımız devam ederken , İl başkanlığımızın kararı ve önerisi ile Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı 1.Olağan kongresine aday oldum. Fakat farklı planlarım dahilinde, daha uygun olacağını düşündüğüm için görevi partimize daha faydalı işler yapması adına bir başka arkadaşımıza verilmesi için kendi isteğim ve ricam ile İl başkanımıza bildirdim. Hakkımda çıkan ve çıkacak olan spekülasyonlara mâhâl vermemek adına bu açıklamayı siz değerli Kamuoyuyla paylaşmak hâsıl olmuştur.


“ÇALIŞMALARIM DEVAM EDECEK”
Amacım makam, mevki ve rütbe değil olmadı da, mücadelem ve çalışmalarım aynı heyecan ve istekle sürecek, Memleket Partisi bayrağını en iyi şekilde temsil etmek ve milletimize faydalı siyaset üretmek adına çalışmalarım devam edecektir. Bu süreçte desteğini esirgemeyen, her zaman yanımda olan başta ailem olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x