İzmitli Periler nefes kesen maçı kazandı

İzmitli Periler nefes kesen maçı kazandı

Herbalife Nutrıtıon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren İzmit Belediyespor, sahasında konuk ettiği OGM Ormanspor’u uzatma dakikalarında 91-89 mağlup ederek 7 maçlık mağlubiyet serisine son verdi

Editor: Haber Editörü
27 Aralık 2020 - 13:37

Lig’de son yedi maçını kaybeden ve play-off grubundan uzaklaşan İzmit Belediyespor, ilk yarının son maçında Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor salonunda grubun dişli ekiplerinden biri olan OGM Ormanspor’u konuk etti. Mavi yeşilli periler bu zorlu mücadeleye Kübra Erat, Elif Emirtekin, Egle Sıksnıute, Erıca K Wheeler ve Clarıssa Crıstına Dos Santos beşiyle başladı. Maçın ilk çeyreğinde iyi bir mücadele veremeyen temsilcimiz ilk çeyreği 19-21 geride kapattı.

EGLA VE ERİCA İYİ OYNADI

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinden toparlanan ve güçlü rakibi karşısında başa baş bir mücadele veren İzmitli periler Egle Sıksnıute ve Erıca K Wheeler en üst performans ile takımlarına büyük katkı verdi. Büyük çekişme içinde geçen ikinci periyotu yine temsilcimiz 40-41 geride kapattı. Maçın üçüncü çeyreğinde rakibine üstünlük kuran mavi yeşilli temsilcimiz hücumlarda ve pota altında üstünlüğü eline alarak üçüncü çeyreği 69-58 önde kapattı.

UZATMADA KAZANDILAR

Mücadelenin son periyotunda her iki takım arasında kısaya bir sayı mücadelesi yaşandı. Başa baş bir mücadele şeklinde geçen bölümde her iki takımda maçı kazanmak için mücadele verdiği bölümde kazanan çıkmadı ve dördüncü periyot 80-80 bitti. Uzatma dakikalarında da büyük çekişme yaşanırken, günün yıldızları Erıca K Wheeler ve Egle Sıksnıute sayılarıyla maçı 91-89 kazanan İzmit Belediyespor oldu. İzmitli periler 7 hafta sonra ilk galibiyet aldı.

 

ERİCA K WHEELER 33 SAYI ATTI

7 haftadır ligde galibiyet hasretiyle kavrulan İzmit Belediyespor, ilk yarının son maçında konuk ettiği OGM Ormanspor’u 91-89 mağlup ederek galibiyet hasretini bitirdi. Maçta İzmitli perilerde son haftalarda büyük düşü yaşayan Erıca K Wheeler 33 sayıyla günü yıldızı olmayı başardı. Ayrıca yine büyük düş kırıklığı yaratan Egle Sıksnıute 23 sayıyla oynayarak bu maçta en iyi katkıyı veren ikinci oyuncu oldu. İzmitli periler bu galibiyet ile ilk yarıyı 8. Sırada kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x