İzmit sinemalarına 6 yeni film geliyor

İzmit sinemalarına 6 yeni film geliyor

İzmit sınamalarında 6-13 Ekim arasında altı yeni film izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin en iyi komedyenlerinden olan Ata Demirer yeni filmi Bursa Bülbülü ile perdeye geri dönüyor.

Editor: Haber Editörü
05 Ekim 2023 - 12:07

Sinemaseverler 6 Ekim-13 Ekim haftasında birbirinden farklı altı yeni filmle buluşacak.  Türkiyenin en iyi komedyenleri arasında gösterilen Ata Demirer yeni filmi ile perdeye geri dönerken, Hep Yek serinin altıncı filmi de perdeyle buluşuyor. Sinemaseverlerin bu hafta tercih edebileceği filmler şöyle:

HEP YEK: DÜĞÜN
Başlarından macera eksik olmayan Altan ve Gürkan, kendilerini yine birbirinden zorlu durumların içerisinde bulur. İstanbul'dan kaçan ikili, İç Anadolu'nun en büyük mafyasının kızını kaçırır. Peşlerine düşen mafyadan kurtulmaya çalışan Altan ve Gürkan, bu süreçte ortalığı birbirine katar. Film Symbol AVM, 41 Burda AVM, Ncity AVM ve Arastapark AVM’de izlenebilecek.

EXORCIST: İNANÇLI
Victor Fielding, 12 yıl önce hamile karısının Haiti’deki bir depremde ölümünden sonra kızı Angela’yı tek başına yetiştirmiştir. Ama Angela ve arkadaşı Katherine, ormanda kaybolup üç gün sonra başlarına gelenleri hiç hatırlamayarak geri gelir. Victor, ümitsizlik ve dehşet içinde benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Film Symbol AVM, 41 Burda AVM, Ncity AVM ve Arastapark AVM’de gösterime girecek.

BURSA BÜLBÜLÜ
Gazino kültürünün hala revaçta olduğu 1980’lerde, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve tutkusu kaset çıkarmak olan Cengiz’in hayatı Taşkın’la karşılaşmasıyla değişir. Taşkın’ın babası, ünlü bestekar Şerafettin’in yaptığı bir bestenin kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz’in yaşadığı talihsiz olaylar zincirini anlatıyor. Film Symbol AVM, 41 Burda AVM ve Arastapark AVM’de izlenebilecek.

MASAL ZAMANI 2 "SİHİRLİ KAPI"
“Melez Prenses” Melisa ve “Kurt Adam” Erman’ın okulunda sadece masal kahramanlarının görebildiği bir kapı meydana gelir. Kötü cadı Yasemin ve Cüce o kapıdan dünyaya kötüleri getirip dünyayı ele geçirmeye çalışırlar. Melisa, Erman ve masal diyarından iyilere yardıma gelen Alper, kötülerin planını boşa çıkarmak için mücadeleye girişirler. Film Symbol AVM, 41 Burda AVM, Arastapark AVM’de izleyiciyle buluşacak.

JESTER: İNTİKAM GECESİ
Jester: İntikam Gecesi, kasabalarını terörize eden varlıktan kurtulmanın yolunu arayan iki kız kardeşin hikayesini konu ediyor. Jester olarak bilinen kötü niyetli bir varlık, Cadılar Bayramı gecesinde küçük bir kasabanın sakinlerini terörize eder. Babalarını kısa süre önce kaybeden, yıllardır görüşmeyen iki kız kardeş, bu kötü varlığı yenmenin bir yolunu bulmak için bir araya gelir. Film Symbol AVM, Ncity AVM sinemalarında gösterimde olacak.

ROZA
Bir Kürt genç kız, ailesinin istediği adamla evlenmek istemeyerek evden kaçar ve âşık olduğu başka bir adamla evlenir. Ancak bu aşık olduğu adam daha sonra değişir ve onu terk eder. Kızın ailesine, kızlarının onu aldattığını söyler. Annesi kızının masumiyetini temizlemek adına onu öldürme emri verir. Film Symbol AVM’de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x