İzmit Belediyesinden Kahramanmaraş için yardım kampanyası

İzmit Belediyesinden Kahramanmaraş için yardım kampanyası

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki birçok kenti etkileyen depremin ardından “Sizi en iyi biz anlarız” diyerek depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

Editor: Haber Editörü
06 Şubat 2023 - 12:29

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki birçok kenti etkileyen 7,4 şiddetindeki deprem sonrasında İzmit Belediyesi, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlatıyor. Isıtıcı, battaniye, uyku tulumu başta olmak üzere olmak üzere, bot ve mont, atkı, bere, eldiven, yağmurluk, çocuk bezi, hijyenik ped, termal içlik, (her yaş ve cinsiyete göre), kar maskesi, powerbank, kuru bakliyat ve iç çamaşırı (kadın, erkek, çocuk) arama kurtarma çalışmalarında kullanılabilecek fener, teknik ekipman alet edevatı Kahramanmaraş’a gönderilecek.


BELSA PLAZA, GIDA BANKASI VE DOST ELLER MAĞAZALARINA
Yardım kampanyasına katılarak destek olmak isteyen vatandaşlar an itibariyle İzmit Belediyesi B Blok Down Cafe girişi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:35/A (M. Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı) adresindeki İzmit Kardeş Eller - Gıda Bankası - Dost Eller mağazalarına yardımları yapabilir. Kampanyayla ilgili vatandaşlar İzmit Belediyesi Whatsapp Destek Hattı 05321664141’den veya 02623180000 numaralı telefonundan bilgi alabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x