İzmit Belediyesi promosyon için bankalarla görüşecek

İzmit Belediyesi promosyon için bankalarla görüşecek

İzmit Belediyesi promosyon ihalesi 2 kez gerçekleşti fakat tekliflerin düşük olması sebebiyle anlaşma sağlanamadı. Bu gelişme üzerine yetkililerin bankalarla birebir görüşme yaparak anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

Editor: Haber Editörü
24 Ocak 2023 - 12:55

İzmit Belediyesi'nde çalışan bin 893 çalışanı ilgilendiren promosyon ihalesi iki kez gerçekleşti. İlk ihalede 5 banka ihaleye katılırken en yüksek teklif 14 bin 200 TL ile İş Bankası’ndan geldi. İhale komisyonu teklifin yetersiz olması sebebiyle ihaleyi iptal etti. Bu gelişme sonrasında 17 Ocak 2022 tarihinde ikinci ihale gerçekleşti fakat teklifler ilk ihaleye göre daha da düştü. İkinci ihalede en yüksek teklif 12 bin 500 TL ile Halkbank’tan geldi. İhale komisyonu bu teklifin de kabul edilemez olduğunu ifade etti.

BANKALARLA GÖRÜŞECEĞİZ
Promosyon konusunda bir türlü anlaşma sağlanamaması üzerine gazetemize bilgiler veren İzmit Belediyesi yetkili sendikası Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük, “İlk iki ihalede yapılan teklifler çok düşük kaldı. Kısa süre içerisinde tekrar ihaleye çıkmayacağız gibi gözüküyor. Bu aşamadan sonra bankalarla birebir görüşme yaparak işçilerimizi memnun edecek bir rakamda anlaşma sağlamak istiyoruz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x