İzmit Belediyesi ot biçme ve tırpan çalışmalarında hız...

İzmit Belediyesi ot biçme ve tırpan çalışmalarında hız kesmiyor

Kuruçeşme’den Alikahya’ya, Erenler’den Malta’ya geniş bir alanda ot biçme ve tırpan çalışması yapan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşa bakımlı alanlar sunuyor

Editor: Haber Editörü
04 Ekim 2021 - 11:55

İlçenin genelinde parkları ve yeşil alanları halkın güvenli ve konforlu kullanımına sürekli hazır tutmak için gece-gündüz çalışan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri alanların bakımını ve temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyor. Parklarda, oyun alanlarında, yol kenarlarında, kaldırım üstü ve kenarlarında, tüm yeşil sosyal alanlarda ot ve çimleri biçen ekipler program dahilinde bakıma devam ediyor. 


BİRÇOK FARKLI NOKTADA 

Ot biçme ve tırpan çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu hafta Kuruçeşme’den Alikahya’ya kapsamlı bir program uyguladı. Erenler Mahallesi, Topçular Mahallesi, Zabıtan Mahallesi, Saraybahçe bölgesi, Alikahya Fatih Mahallesi, Malta Mahallesi, Kuruçeşme bölgesi ve Hatipköy Mahallesi’nde çimleri biçti, otları tırpanladı. Cadde ve sokakları tertemiz görünüme kavuşturan ekipler çalışmalarını farklı mahallelerde sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x