İzmit Belediyesi’nden açıklama; “Projeyi İBB’ye...

İzmit Belediyesi'nden açıklama; “Projeyi İBB’ye çizdirdiler” diyerek algı yaratılmasını kabul edemeyiz"

Bazı basın organlarında çıkan “Gölkay Tesis Projelerinin çizimi İstanbul Belediyesi Bel-tur şirketine mi proje hazırlattırılıyor" iddialara İzmit Belediye'sinden açıklama geldi. Yetkililer açıklamaları yalanladılar.

Editor: Haber Editörü
23 Ekim 2021 - 19:11

İzmit Belediyesinden yapılan o açıklamada, Gölkay Park bazı basın organlarında iddia edildiği gibi İBB iştirak şirketi Beltur’a çizdirilmemiş, tam tersine; İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nde emek veren pırıl pırıl gençlerimiz tarafından çizilmiştir" dendi.

"ALGI YARATILMASINI KABUL EDEMEYİZ!"


Açıklamanın devamında ise; "Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Mimar Ezgi Kavuk Abanoz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Çift Anadal mezunu Peyzaj Mimarı Ece Karaboğa kendi emekleri ve günlerce süren çalışmaları sonucu Gölkay Park’ın muhteşem sunumu ortaya çıkmıştır. Gölkay Park projesi tamamıyla İzmit Belediyesinin projesidir. İBB iştirak şirketi Beltur sadece “Box Park” konusundaki deneyimlerini kurumsal olarak İzmit Belediyesi’yle paylaşmıştır. Bu bilgi ve deneyim paylaşımını da kalkıp, “Projeyi İBB’ye çizdirdiler” diyerek algı yaratılmasını kabul edemeyiz.
Gölkay Park geçmişte başkalarına hizmet etmesi için gelişi güzel yapılmış, kaçak yapılarla donatılmış ve birilerinin cebi için hizmet vermiştir. Bunun sonucu olarak da bugün ki virane halini almıştır. İzmit Belediyesi mimarlarının özverili çalışmaları sonucu; tamamen milletimize hizmet edecek, mimari açıdan sadece bugünü değil, geleceği de kucaklayan yapısıyla bir Gölkay Park’ı  yedirmeyeceğiz"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x