İYİ Partili meclis üyesi istifa edip AK Parti’ye geçti

İYİ Partili meclis üyesi istifa edip AK Parti'ye geçti

İYİ Parti meclis üyeliğinden istifa ederek AK Parti'ye geçen Hüseyin Ayaz 2.tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alacağını belirtti.

Editor: Haber Editörü
22 Mayıs 2023 - 11:40

Kandıra Belediyesi  İYİ Parti Meclis Üyesi Hüseyin Ayaz, partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Ayaz 28 mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyerek yanından yer alacağını belirtti. Ayaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "2019 yerel yönetimler seçimlerinde İYİ Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi olarak başladığım ve halen devam etmekte olan siyasi hayatımda dünya görüşüm, yaşam tarzım milli ve manevi değerlere bağlılığım gelişen seçim sürecinde İYİ Parti'nin duruşu nedeniyle kendimi sorguladım.

AK PARTİ'YE HÜR İRADEMLE GEÇTİM
Yeni  Türkiye yüzyılında milli birlik için doğru adam  Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmam gerektiği bilinciyle İYİ Parti’den istifa ederek, AK Parti’ye hür irademle geçmiş bulunmaktayım. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm dostlarımla Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağım”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x