İYİ Parti Kartepe’den deprem bölgesine çocuk oyun grubu

İYİ Parti Kartepe’den deprem bölgesine çocuk oyun grubu

İYİ Parti Kartepe İlçe Örgütü, deprem bölgesinde çocukların kullanması için çocuk oyun grubunu İzmit Belediyesi’ne teslim etti

Editor: Haber Editörü
15 Mart 2023 - 11:20

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ilde büyük yıkıma yol açarken, yaklaşık 50 bin kişi ise depremde yaşamlarını yitirdi. Depremin yaralarını sarmak için Türkiye’nin dört bir yanında kampanyalar da devam ediyor. Bölgede oluşturulan çadır alanları ve geçici yaşam alanlarında yeniden hayata tutunmaya çalışan vatandaşlarımız ile özellikle afetzede çocukların yaşadıkları travmaları daha da hızlı atlatabilmeleri adına kendi imkanları ile satın aldıkları oyun grubunu, bölgeye ulaştırılmak üzere İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, kadın kolları başkanı Fatma Öztay, gençlik kolları Başkanı Mustafa Sarı, ilçe başkan yardımcısı Emircan Ardoğlu ve milletvekili aday adayı Hasan Sır'dan oluşan heyet ile İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne teslim etti.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Yaşanan afetin ilk gününden itibaren hem bölgeye, hem de bölgeden Kartepe'ye gelen vatandaşlarımıza destek vermeye çalıştıklarını ifade eden ilçe başkanı Haluk Tamyüksel; "Milleti millet yapan duygu, sevinçten çok acıdır. Yaşanan bu büyük afetin acısını hep birlikte çektik. Acı ve hüzün ile bir olduk, beraber olduk. Birlik ve dayanışma içinde bu acılarımızı hafifleteceğiz. İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı olarak; İlk günden bugüne kesintisiz olarak devam eden yardımlarımıza bir yenisini ekliyoruz.  Milletvekili aday adayımız Hasan Sır'ın katkıları ve ilçe başkan yardımcımız Erman Ardoğlu'nun girişimleri ile satın aldığımız çocuk oyun grubumuzu yine çok değerli İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in desteği ve organizasyonu ile deprem bölgesindeki evlatlarımıza gönderiyoruz. Süreç içerisinde İzmit Belediyemiz ile koordineli olarak bölgenin ihtiyaçlarına yönelik desteklerimiz artarak devam edecek" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x