Güler, ulaşılmadık kimse bırakmıyor!

Güler, ulaşılmadık kimse bırakmıyor!

Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret etti.

Editor: Haber Editörü
27 Şubat 2021 - 14:31

Kaymakam Güler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı Ulus mahallesinde ikamet eden Günay ailesini ziyaret etti. Ziyarette ailenin epilepsi hastası olan annenin genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Güler,  ailenin herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Annesi ve bir çocuğu ile beraber yaşadığını belirten bayan Günay “Devletim sayesinde ayaktayım.  Allah'ım hepinizden razı olsun“ diyerek, dualarını esirgemedi.
 ULAŞILMADIK KİMSE KALMASIN
Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçinen, Mevlana mahallesinde oturan Demirkıran ailesini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Son olarak Hürriyet Mahallesinde ikamet eden demir ailesini ziyaret eden Kaymakam Güler, “İlçemizde ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız. Gönülden Gönüle projemiz kapsamında toplumun dezavantajlı grupları dediğimiz yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz.” dedi.
 AİLELERİN YÜZÜ GÜLDÜ
Aileler ise Kaymakam Güler’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek kendilerine ve beraberindekilere teşekkür ettiler. Kaymakam Güler ziyarette hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür vekili Abdurrahman Tokmak’a ailelerin istek ve taleplerinin çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x