Gençlerin ‘Kocaman’ sevgisi Kartepe’nin Ak Gençleri bu defa...

Gençlerin ‘Kocaman’ sevgisi Kartepe’nin Ak Gençleri bu defa FSM’de

AK Parti Gençlik Kolları Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” etkinliğinin üçüncüsü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Bizim Cafe’nin bahçesinde gerçekleşti. Mahalleli gençlerin yoğun katılım sağladığı etkinliğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, gençlerin büyük coşkusuyla ve sevgi dolu ilgisiyle karşılaştı.

Editor: Haber Editörü
12 Ekim 2021 - 11:28

AK Parti Gençlik Kolları Kartepe İlçe Teşkilatı, ilkini Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın katılımıyla Ataevler Mahallesinde, ikincisini Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın katılımıyla Dumlupınar Mahallesi KanalPark’ta yaptıkları “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” etkinliğinin üçüncüsünü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirdiler. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Bizim Cafe’nin bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Bekir Enes Arslan, İl Koordinatörü Davut Önder Akbaş, Gençlik Kolları Yönetimi ve çok sayıda Fatih Sultan Mehmet Mahallesi gençleri katılım sağladı. Gençler, etkinliğe katılan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ı büyük bir coşkuyla meşalelerle karşıladı.

ARSLAN, “ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Büyük coşkunun yaşandığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Bekir Enes Arslan, katılımlarından dolayı gençlere teşekkür etti. "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" etkinliğinin üçüncüsünü Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yaptıklarını söyleyen Arslan, “Bu akşam burada böylesine güzel bir atmosferde siz sevgili kardeşlerimizle, yol arkadaşlarımızla olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Bu tür etkinlikleri önemsediklerini dile getiren Arslan, “Genç arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz etkinlikler bizler için çok önemli. Burada hem sohbet ediyor hem istek ve taleplerinizi dinliyor hem de karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Sizlerin görüşleri bizler için önemli. Diğer mahallelerimizde de bu tür etkinliklerimiz devam edecek “ ifadelerini kullandı.

KOCAMAN, “SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZ, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN YARINLARISINIZ”

Düzenlenen etkinlikte gençlerin sevgi seli ile karşılaşan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman,  “Sizlerle bir araya gelirken her zaman heyecanlanıyorum. Sizler bizim geleceğimiz, büyük ve güçlü Türkiye’nin yarınlarısınız. Bu akşam da burada böylesine coşkulu bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum dedi. Gençlere siyasetten uzak durmamaları tavsiyesinde bulunan Başkan Kocaman, “Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek. Kendinize güvenin” diye konuştu. İlçe genelinde birçok yatırım yaptıklarını ama yapılan en önemli yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Kocaman, “Sizlerin hayallerine, geleceğinize dokunacak yatırımlar benim için çok değerli. Sizlerin projeleri ve fikirleri bizlere ışık tutuyor. Hayallerinize giden yolda her daim yanınızdayım. Telefonum da, kapım da sizlere her zaman açık “ dedi. Sorulan tüm soruları içtenlikle cevap veren Başkan Kocaman, gençlerle bol sohbetli keyifli bir akşam geçirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x