Gebze Yüzyıl Hastanesi yeni doğan bebeğin ölümüne mi sebep...

Gebze Yüzyıl Hastanesi yeni doğan bebeğin ölümüne mi sebep oldu?

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum yapan bir kadın hastanedeki yanlış uygulama sonrasında bebeğini kaybettiğini iddia etti. Skandal botundaki iddia gündemde bomba etkisi yarattı.

Editor: Haber Editörü
30 Mayıs 2022 - 12:42

Gebze’de bulunan bazı özel hastanelerle ilgili şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Sayısızca farklı konularla ilgili şikâyetlerin bitmediği bu hastaneler serüvenine bir yenisi daha eklendi.Gebze’de hizmet veren Özel Yüzyıl Hastanesi ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı.Geçtiğimiz aylarda Gebze Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum yapan Safiye isimli vatandaş hastanede uygulanan yanlış tedavisi sonrasında bebeğini kaybettiğini iddia etti.

Başından geçen olayları şikayetvar.com’dan paylaşan vatandaş şu ifadelere yer verdi;

"29 haftalık gebeydim, gebelikte şekerim vardı. İnsülin kullanırdım sabah, öğlen, akşam. Dahiliye doktoru A hanım doktor demeye bin şahit ister. Birden dozları yükselti ve bebeğimde her şey normalken bir anda dozları kullanınca kalbinde ritim hızlanmaya başladı, erken doğum oldu. Bebeğimi yanlış tedavi sonucu kaybettim. Size verdiğim paranın kuruşunu helal etmiyorum. Benim bebeğimi kaybetmemin sebebisiniz. Benim içimi nasıl yaktıysanız sizin de içiniz yansın. Gereken işlemleri yapacağım. Bu böyle kalmayacak ”ifadelerine yer verdi.

Bir kişinin hayatını kaybetmesinde sorumlu olduğu iddia edilen bu hastane ile ilgili Sağlık Bakanlığının inceleme yapıp, yapmadığı merak konusu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x