Gebze İnönü Mahallesi’ne müjde!

Gebze İnönü Mahallesi'ne müjde!

Gebze İnönü Mahallesinde Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini birbirine bağlayan 1968 numaralı yolun daha modern hale gelebilmesi için üst yapı çalışması gerçekleştiriliyor

Editor: Haber Editörü
22 Nisan 2021 - 10:52

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ilçesinde önemli bir üst yapı çalışmasına başladı. İnönü Mahallesi’nde bulunan, Gençlik ve İbrahimağa Caddelerini bir birine bağlayan 1968 numaralı sokakta üstyapı çalışması Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

ÖNEMLİ GÜZERGAH 

1968 numaralı yol hem araç muayene istasyonuna gelen hem de Gebze’nin iki önemli caddesi, Gençlik ve İbrahimağa arasında geçiş yapmak isteyen araçlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Bu durumu dikkate alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zamanla deforme olan yolda üst yapı çalışmasına başladı.

TERASMAN KAZISI YAPILIYOR

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, üstyapı çalışması dahilinde yolda iş makineleri ile terasman kazısı gerçekleştiriyor. Kazı sonrasında yolun temel malzemelerinin serimine başlanacak.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • efraim inanmış
    2 yıl önce
    Yol güzelde 1969 sokağın alt ve üst sokakların tapusu yok başkanım 40 yıl oldu yaşlandık bunlarıda göz önünde bulundurun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x