Gebze’de OSB’lerden Cumhuriyet için özel etkinlik

Gebze’de OSB’lerden Cumhuriyet için özel etkinlik

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında, Gebze’deki üç OSB ortak bir etkinliğe imza atıyor. GOSB, GGOSB ve GEPOSB, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’i Gebzelilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Editor: Haber Editörü
26 Ekim 2023 - 13:44

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bu yıl Gebze’de büyük bir coşku ile kutlanacak. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve yerel belediyelerin hazırladıkları programlara ek olarak iş dünyası da Cumhuriyet coşkusuna katkısını sunacak. Bu çerçevede Türkiye’nin önemli üç OSB’si Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi ve Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi yönetimleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel ortak bir organizasyona imza atma kararı aldı. 27 Ekim 2023 Cuma günü Gebze’de konser düzenleyen OSB’ler, bu çerçevede ünlü sanatçı Ferhat Göçer’e sahne aldıracak. Etkinlikle ilgili bölge müdürlerinden oluşan bir komisyon kuran OSB’ler konserle ilgili çalışmalarına hız verdi. Konsere ücretsiz olarak katılım gösterilirken, OSB yönetimleri Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası halkını da bu önemli faaliyete davet ettiler.

VALİ VE BÜYÜKAKIN DA KATILACAK
Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ndeki etkinlik alanında yapılacak olan konsere binlerce kişinin katılması bekleniyor. Öte yandan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birçok protokol üyesinin de büyük coşkuya ortak olmak için programda yer alacağı aktarıldı.

ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK
27 Ekim Cuma günü saat 17.00’de kortej yürüyüşü ile başlayacak olan konser etkinliğine ulaşımda da kolaylık sağlandı. Gebze Belediyesi, gidiş ve dönüş için araçlarını Mustafapaşa Cami, Beylikbağı Sarı Cami ve Kirazpınar Mahallesi’nden kaldıracak. Konsere katılmak isteyen vatandaşların belirtilen alanlarda en geç 17.00’de bulunmasını istendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x