Gebze’de ki Özelsin Koleji hakkında şok İddialar!

Gebze'de ki Özelsin Koleji hakkında şok İddialar!

Gebze’de bulunan Özelsin Koleji hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı. Bir öğrencinin sınıfını değiştiren okul yetkilileri, daha sonra okuldan ayrılıp farklı kuruma kayda giden aile ile öğrenciyi iddiaya göre; kötüledi. Aile ise konuya ateş püskürerek, Gebze’deki Özelsin Kolejini CİMER’e şikayet etti.

Editor: Haber Editörü
15 Aralık 2021 - 16:40 - Güncelleme: 16 Aralık 2021 - 14:47

Edinilen bilgilere göre; Üç dönemdir Gebze’de bulunan Özelsin Kolejine giden İ.Y adındaki kız öğrencinin nedeni bilinmez ama sınıfı bir anda değişti.Durumu öğrenen aile fertleri ise yapılan yersiz değişime tepki göstererek, okul yetkililerine değişikliğin düzeltilmesini talep etti.

 

Baba Erkan Yetiş ’in iddialarına göre; Gebze’deki Özelsin Koleji yetkililerinin yaptıkları yenilir, yutulur cinsten değil. Erkan Yetiş kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kızlarının sınıf değişlik talebi yerine getirilmeyince aile okuldaki eğitime son verdi.

Daha sonra Gebze’deki başka özel okula kayıt yaptırmak isteyen aile burada da ilginç sorunlarla karşılaştı. İddialara göre; Özelsin Koleji tarafından Gebze’deki özel eğitim kurumlarının tek tek arandığı, Yetiş ailesinin problemli olduğu kayıt başvurularının kabul edilmemesi istendi.

Erkan Yetiş yaptığı açıklamada şöyle devam etti; “Size getirip yazdırdığım güne lanet olsun Özelsin Koleji. Allah’ınızdan bulun inşallah. Bu çocuğun günahına girdiniz ya Allah hem bu dünyada hem de ahirette sizden misliyle çıkarır inşallah.

Ne demek diğer okullarında arayıp, bu aile problemli sakın almayın diye. Siz insanları fişliyormuşsunuz böyle. Siz kimsiniz? Okullar arası bir cemaatiniz mi var? Biz sizin okulumuzdan atılmadık ha yanlışlık olmasın biz sizden kurtulmak için kendimiz ayrıldık. Diğer okul sahiplerini aramak ne demek? Siz kedinizin ancak bu kadar adileştirirsiniz. İşte sizin karakteriniz bu kadar. Allah tez zamanda belanızı verir bende izlerim. Mal mülk sahibi olabilir insan ama adam olamaz işte. Bir çocuğun geleceğiyle bu kadar kolay oynayamazsınız "dedi. 

 

Sosyal medyada Özelsin Kolejine zehir zemberek açıklamalarda bulunan Erkan Yetiş konuyu CİMER’e taşıdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x