Gebze’de iğrenç olay! 17 yaşındaki kıza ilk önce tecavüz...

Gebze'de iğrenç olay! 17 yaşındaki kıza ilk önce tecavüz etti sonra...

Editor: Haber Editörü
14 Temmuz 2021 - 14:28 - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 - 15:28

BİZİMGEBZE/ZEYNEL OĞUZ Edinilen bilgilere göre ve iddialara göre; olay geçtiğimiz günlerde Gebze Pelitli Mahallesi’nde meydana geldi. A.A isimli 17 yaşındaki genç kız yolda yürüdüğü esnada Afgan uyruklu olduğu söylenen bir cani tarafından ilk önce tecavüze uğradı, ardında da taşlı kafası ezilerek ağır yaralandı.

Şahıs olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, genç kız çevredekilerin durumu fark etmesiyle birlikte olay yerine çağırılan ambulansla Gebze’de bir özel hastaneye kaldırıldı. A.A’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, zanlı ise Jandarma ekiplerince dün saklandığı bir ikamette gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan kendisine ait sosyal medya hesabından Gebze'de iğrenç bir olay ile ilgili açıklama yaptı.Orhan 17 yaşındaki bir genç kızın ilk önce tecavüze ardında da öldürülmek üzere saldırya uğradığını söyledi.CHP'li Orhan yaptığı açıklamada,"Özgecan Arslan ve diğer çocuklarda kadınlarda olduğu gibi 12.07.2021 pazartesi günü saat 17 sularında Gebze pelitli köyünde 17 yaşındaki kızımız evladımız Ayşegül de Afgan uyruklu bir mülteci tarafından önce tecavüze sonra canice öldürülmeye çalışıldı. Ayşegül şuan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Ayşegül'ün ahı yakanızda vicdanınızda duymayan kulağınızda görmeyen gözünüzde.. Lanet olsun insanlığınıza"ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x