Şehir genelinde hem yeşil alan miktarını arttıran hem de mevcut yeşil alanlarda çevre düzenlemesi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ortak alanlarda kullanılan ve tamire ihtiyaç duyan taş duvar, tel çit, fırın gibi yerlerinde çevre düzenlemesini yapıyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Eşmeahmediye Mahallesi’ndeki cami ve muhtarlık binasının çevre düzenlemesi yapıldı. Taş duvar ve tel çit ile çevrilen ortak kullanım alanları daha düzenli bir görünüme kavuştu.
MAHALLEYE FIRIN
Mahalle parkının da çevre düzenlemesinin yapıldığı çalışmalarda ayrıca vatandaşların ortak kullanımı için bir de fırın yapımı gerçekleştirildi. Bölge sakinlerinin ekmeklerini ve yöresel yemeklerini yapabilecekleri fırın ile vatandaşların önemli bir ihtiyacı da giderildi. Çalışmalar kapsamında 400 metreküp taş duvar, 100 metre tel çit, 80 metre V kanal yapıldı.
BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri ortak kullanım alanlarının yeniden düzenlenmesinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti. Özellikle çevre düzenlemeleri ve fırın yapımından dolayı memnuniyetlerini ifad


YORUMLAR