Eski Ülkü Ocakları Başkanı Şakar,“Biz kimin kaç kuruşluk...

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Şakar,“Biz kimin kaç kuruşluk adamlar olduğunu çok iyi biliyoruz”

Eski Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile adeta bombardıman yağdırdı.

Editor: Haber Editörü
03 Şubat 2023 - 12:41

Eski Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar sosyal medya üzerinden zaman zaman yaptığı göndermeli paylaşımlarla dikkatlerden kaçmıyor. Bu kez de yeni bir paylaşım yaparak veryansın eden Şakar,”Her doğruyu her yerde söylemek, adam işidir. Bu adamlığın öğretildiği yer de Ülkü Ocaklarıdır. Ülkü Ocaklarından yetişmeden; birileri sayesinde, birileri vasıtasıyla hasbelkader burada görev alanlar bize edebiyat parçalamasın. Yanında görev aldığın dönemden 20 tane Ülkücü göster desem gösteremezsin. Yetiştirdiğin veya yetişimine katkı sağladığın 10 adam say desem yüzüme bakarsın. Ondan sonra da çıkar edebiyat parçalarsın. Biz kimin kaç kuruşluk adamlar olduğunu çok iyi biliyoruz. Herkes işine baksın” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Kazlıçeşme
    1 yıl önce
    Kendi kaç kuruşluk adam yunus emre il başkanı dugunda emrindeyim diye paylaşım yapıyordu şimdi kalkmış laf söylüyor kendisi 1 kuruş etmez doğruları konusacaksa ocakta arka odada günahsız gariban insanları dövdüğü dovdurdugu zamanları konuşsun da görelim kimin hesabından kaç para aldığını konuşsun sakar Ahmet çayırova Ocak baskanina silahla gittiği anlatı anlatsın da bizde bilelim daha da var yazmıyorum ama konuşmaya devam ederse kou olaylarını darıca olaylarını ilçe başkanı ile Azeri ile olanları da yazarım. Nokta Ahmet
  • Gebzeli
    1 yıl önce
    Çok doğru düşmanımın düşmanı dostumdur Yahudi zihniyetinin sonucu bunlar.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x